79 nye leiligheter på Kilen legges ut for salg

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi. Innerst i Kilen, kun få minutters gange
fra Tønsberg Sentrum, legger vi nå ut 79 moderne selveierleiligheter for salg. Kanskje en av dem kan bli din?

Nå kan du velge fra øverste hylle, den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og areal. Leilighetene er gjennomtenkte, med romslige balkonger, og blir overlevert med en god standard og flere valgmuligheter.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister.

Arkitekten om Kilen Bolig

Prosjektet ligger i Kilenområde utenfor Tønsberg sentrum. Kilen er et område i utvikling og ligger sydvent mot Presterødkilen naturreservat og sentralt i forhold til nærheten til Tønsberg sentrum, flotte turveier og rekreasjonsområder.

Solforhold og kontakten med landskapsrommet, har vært dimensjonerende faktorer i prosjekteringsprosessen. Boligprosjektet, består av tre bygg som omkranser et solfylt felles tun for uteopphold og rekreasjon. Prosjektet er utformet med utgangspunkt i å gi gode sol- og utsiktsforhold til private balkonger og terrasser. Bygningene varierer i høyde og etasjeantall, noe som gir prosjektet egen identitet og karakter.

Tunet er plassert på nivå med prosjektets første etasje og ligger over et felles parkeringsanlegg i underetasjen. Alle leiligheter har tilgang til trapp og heis med direkte adkomst til første etasjeplan og underetasje med parkering. Universell utforming av uteoppholdsarealer og god tilgjengelighet ivaretar alle aldersgrupper.

Fra felles uteoppholdsareal er det vakker utsikt utover åkerlandskapet og omkringliggende landskapsrom. Balkonger og terrasser gir gode
private oppholdssoner.

Prosjektet har et variert fasadeuttrykk og hvert bygg fremstår med egen identitet. Fasadene kles med puss, trekledning og tegl. Variasjon i
materialbruk, underdeler byggene visuelt og gir dem en god arkitektonisk forankring. Det tilbys et stort utvalg av leilighetstyper med forskjellige kvaliteter. Det er lagt stor vekt på å gi leilighetene gode lysforhold og luftighet.

Spir Arktiekter AS har gjennom prosjekteringsfasen tilført arkitektoniske kvaliteter som vi mener er viktige for trivsel og bruk. Dette skal være et godt sted å bo.

spirlogo

Føl deg hjemme på Kilen

Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Du kan velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Her beholder du alle godene ved å bo i en enebolig, som store balkonger og egen parkeringsplass i garasje. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate, plenklipping, snømåking og vedlikehold av fasader til andre.

Kjøp av ny leilighet er god økonomi, samtidig får du en bolig som ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Kilen Bolig gir deg alle disse bekvemmelighetene i et bygg med tidsmessig preg.

Sett ditt eget preg på drømmeleiligheten!

Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme og heis til alle etasjeplan. 3- og 4-roms leiligheter får i tillegg gasspeis og garasjeplass uten tillegg i pris. Parkeringsplass til 2-roms leilighetene kan kjøpes mot tillegg i pris.

Leilighetene blir levert med kvalitetskjøkken fra HTH. Vi leverer den klassiske typen Scandinavian Classic som standard, med struktur sort laminat benkeplate. Ønsker du en mer moderne og strammere stil, tilbyr vi HTH Athena hvit, uten tillegg i pris.

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer som inneholder; stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det leveres 3-stavs eikeparkett på alle gulv som standard. Det vil bli mulig å velge 1-stavs eikeparkett mot tillegg i pris.

Bad leveres flislagt med baderomsinnredning fra HTH, type Scandinavian Classic og downlightsbelysning i tak.

Nytt og gjennomtenkt for
din trivsel

Det er en egen følelse å flytte inn i en ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt.

Alle leilighetene bygges med gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Du kan glede deg til strømregningen kommer – med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder, vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima, samtidig som strømregningene blir lave.

Alle leilighetene får adkomst fra innendørs trapperom med heis til alle etasjer. Fasadene blir utført i utstrakt bruk av trepanel og enkelte teglpartier. Dette gir husene et lunt og representativt preg. Leilighetene får sin egen private, romslige balkong, der de fleste får utsikt mot sjøen eller hyggelig utsikt mot felles opparbeidet grøntområde.

Presterødkilen naturreservat

Presterødkilen ligger i en oase for fuglene, midt i bylandskapet og er en av de viktigste reservatene på Østlandet med en sjelden hekkefuglfauna. Området er et viktig beiteområde for trekkende vannfugler vår og høst. Nærmere 250 forskjellige fuglearter er observert i området.

Bo i naturlige omgivelser

Tønsberg ligger i en kommune preget av variert natur og turmulighetene er mange, året rundt! Tønsberg sentrum med alle bymessige servicetilbud ligger en kort spasertur unna. I Kilen Bolig kan du bo sentralt, og likevel nyte livet i fred. Her kan du bo i en moderne bolig i lune og trygge omgivelser